Величезною популярністю на сучасному ринку охоронного обладнання користується професійна бездротова охоронна сигналізація Ajax. Вона розроблена українськими інженерами з використанням унікальних сучасних інноваційних технологій, що забезпечує ефективний захист від злому, проникнення сторонніх осіб. Функціонує охоронна система Ajax за запатентованою технологією забезпечення зв’язку Jeweller.

Являє собою бездротова сигналізація сукупність охоронних пристосувань, які працюють без використання системи кабелів. Сигнал з таких пристроїв передається за допомогою GSM, Wi-Fi зв’язку, радіосигналу.

Виробляється сигналізація Аякс в Україні, завдяки прекрасним робочими характеристиками вона завоювала популярність не тільки на вітчизняному ринку, а й в Європі. Крім цього, охоронне обладнання даного бренду багато разів завойовувало престижні нагороди в міжнародних конкурсах у сфері охоронної продукції.

  • Комплекти бездротової сигналізації AJAX

 

Особливості охоронної сигналізації

Величезною популярністю серед споживачів, бездротова сигналізація користується завдяки численним перевагам обладнання:

  1. Бездротового підключення. При установці бездротової сигналізації, до електромережі підключається тільки хаб (інтелектуальна централь), інші елементи працюють від батареї.
  2. Дальності передачі сигналу. Незважаючи на те, що датчик, сирена, камери, інші елементи розташовуються від хаба на відстані до двох кілометрів, інформація з них передається до централі миттєво і безперебійно (після чого вона надходить на смартфон клієнта, а також на пульт охорони).
  3. Простоті додавання датчиків. Підключення бездротової сигналізації відрізняється простотою (виконати його можна навіть самостійно, не маючи спеціальних навичок і досвіду), пристрої легко підключаються, як до вже працюючої системі, так і з нуля. Для цього необхідно виконати авторизацію на смартфоні (програма Ajax Security System), провести реєстрацію датчиків, і розмістити їх в приміщенні.
  4. Довговічності.
  5. Наявності декількох каналів зв’язку (дротового інтернету, бездротового інтернету і мобільного мережі GSM).
  6. Різних видів сповіщень на смартфон (дзвінок, смс, спливаюче push – повідомлення), сигнал на пульт охорони.
  7. Постійного зв’язку хаба і датчиків.
  8. Можливості підключити систему до пульту охорони.

Також однією з переваг бездротової сигналізації Ajax виступає те, що на регулярній основі здійснюється модернізація не тільки обладнання, а й додатків.